واقعا همين آرزوي موفقيت قلعه رو كم داشتيم ...
Printable View
واقعا همين آرزوي موفقيت قلعه رو كم داشتيم ...
خوردبين: در صورت شكست الشارجه جريمه بازيكنان از بين ميرود
سرپرست تيم فوتبال پرسپوليس گفت: اگر فردا الشارجه را ببريم كسر 10 درصدي قرارداد بازيكنان از بين ميرود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
محمود خوردبين در حاشيه تمرين امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: در شرايط بسيار خوبي قرار داريم و از لحاظ روحي رواني آماده برد هستيم. برد در اولين ديدار ليگ قهرمانان آسيا براي ما حياتي است.
وي برخلاف نظر هيئت مديره كه اعلام كرده بود تنها در صورت صعود به مرحله بعدي ليگ قهرمانان جريمه پرسپوليسي ها بخشيده مي شود، تاكيد كرد: در صورتي كه الشارجه را ببريم جريمه 10 درصدي بازيكنان پرسپوليس كسر ميشود.
خوردبين ادامه داد: بازيكنان ما هميشه برتري خود را نسبت به اماراتيها نشان دادهاند. اميدواريم امروز از فرصتها استفاده كنند تا در گلزني ناكام نباشيم.
تمرين ويژه وينگادا براي هافبكها و مهاجمان
تمرين تيم فوتبال پرسپوليس از ساعت 16:20 در زمين شماره يك مجموعه ورزشي آزادي برگزار شد.
در اين تمرين بازيكنان پرسپوليس پس از گرم كردن و حركات سرعتي به دو گروه تقسيم شدند. هافبك ها و مهاجمان به سانتر از جناحين و ضربه به گل و سايرين به آقا وسط پرداختند.
ايوان پتروويچ، پژمان نوري، ابراهيم توره، هادي نوروزي، علي كريمي، نيكبخت واحدي، مهدي واعظي و محسن خليلي به صورت ويژه تمرين كردند. پس از دقايقي عليرضا محمد، كريم باقري و حميد علي عسگر به آنها اضافه شدند. تاكيد وينگادا بر انجام تمرينات ويژه براي مهاجمان و هافبك ها از نكات جالب تمرين امروز بود.
* حسين بادامكي، فرانك آتسو، محمد منصوري، فرهاد خيرخواه و محسن الياسي غايب بودند.
* از حضور كادر فني الشارجه و خبرنگاران اماراتي در تمرين پرسپوليس جلوگيري شد.
* نمايندگان AFC تمرينات تيم فوتبال پرسپوليس را زير نظر داشتند و جلسهاي چند دقيقهاي با عوامل بازي فردا و توپجمعكنها داشتند. آنها براي توپجمعكنها كاور مخصوص تهيه كردند. همچنين از زمين ورزشگاه آزادي نيز ديدن كردند.
* شوخيهاي عليرضا نيكبخت واحدي و محسن خليلي در تمرين امروز جالب بود.
* بازيكن برزيلي الشارجه دقايقي تمرينات پرسپوليس را زير نظر گرفت.
* وينگادا در تمرين امروز به كارهاي تاكتيكي و پرتاب اوت دستي تاكيد زيادي داشت.
* احمدرضا عابدزاده كه تمرينات پرفشاري را براي دروازهبانان در نظر گرفته بود با تذكر كادر فني فشار تمرينات را كمتر كرد.
* اسكوربورد ورزشگاه آزادي با درخواست نمايندگان AFC مورد آزمايش قرار گرفت.
*وينگادا به بازيكنان پرسپوليس اجازه مصاحبه نداد.
* تمرين پرسپوليس ساعت 17:30 تمام شد
شيخ احمد: اميدوارم از پرسپوليس يك امتياز بگيريم
مدير باشگاه الشارجه امارات گفت: اميدوارم در بازي فردا از پرسپوليس يك امتياز بگيريم.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
شيخ احمد اظهار داشت: مشكل خاصي نداريم و براي انجام يك بازي زيبا آماده هستيم. دوست داريم فردا الشارجه طوري به ميدان برود تا بتواند نتيجه دلخواه را كسب كند.
وي در خصوص تيم فوتبال پرسپوليس گفت: حضور علي كريمي و كريم باقري از بزرگان فوتبال آسيا، قدرت پرسپوليس را نشان ميدهد. آنها خيلي خوب هستند اما ما اميدوارم فردا اگر نبازيم حداقل مساوي كنيم.
شيخ احمد ادامه داد: سابقه نشان مي دهد تيم هاي اماراتي در ايران بدشانس هستند. اميدوارم اين موضوع فردا گريبان ما را نگيرد.
پيرواني: كنارگذاشتن 3 بازيكن دستور وينگادا بود
مربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: كنار گذاشتن آتسو، منصوري و بادامكي از فهرست 18 نفره دستور وينگادا بود.
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
افشين پيرواني در حاشيه تمرين امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: شرايط تيم بسيار خوب است و ميخواهيم ليگ قهرمانان آسيا را با برد شيرين در تهران آغاز كنيم.
وي افزود: فيلم بازي الشارجه و دمپوي هند را به خوبي ديدهايم و ميدانيم آنها سه بازيكن خوب برزيلي دارند و براي نتيجهگرفتن به تهران آمده اند البته ما به آنها كاري نداريم.
پيرواني عنوان كرد: خط خوردن آتسو، منصوري و بادامكي نظر وينگادا بود چون فقط ميتوانيم نام 18 نفر را در ليست قرار دهيم. پس از آناليز الشارجه به اين نتيجه رسيديم كه اين نفرات بيرون باشند.
پيرواني خاطرنشان كرد: ميدانيم هواداران از ما ناراضياند و توقعها را برآورده نكرده ايم. از آنها ميخواهيم فردا به آزادي بيايند و ما را حمايت كنند تا بخشي از محبتهاي آنها را جواب بدهيم.
به نظر من بخشيده شدن جريمه بازيكن ها اصلا درست نيست ...
چون واقعا بد يازي ميكردند...
اينجوري اقتداره مديريت هم زير سئوال ميره...
دوستان به نظر شما بازیه امروز چند چند میشه من خودم میگم 2 - 1 ارتش سرخ میبره.
به نظرم مساوي...
خدا نکنه این چه حرفیه؟نقل قول:
به نظرم مساوي...
پاداش هزار دلاري در انتظار بازيكنان پرسپوليس
خبرگزاري فارس: بازيكنان تيم فوتبال پرسپوليس در صورت برد مقابل الشارجه امارات هزار دلار پاداش ميگيرند.
به گزارش خبرگزاري فارس، حسين هدايتي قصد دارد در صورت برد پرسپوليس برابر الشارجه به هر كدام از بازيكنان پرسپوليس
هزار دلار پاداش دهد. در صورتي كه پرسپوليس اين بازي را ببرد اين پاداشها در رختكن به بازيكنان پرداخت خواهد شد.
*اعضاي هيات مديره پرسپوليس شب گذشته در اردوي تيم حضور يافتند و دقايقي با بازيكنان و كادر فني گفت و گو كردند. آنها از
بازيكنان خواستند تمام تلاش خود را براي پيروزي در اين بازي به كار گيرند.
ديدار پسپوليس و الشارجه ساعت 15 امروز در ورزشگاه آزادي برگزار مي شود.